RUSH 1000, start the engine

MV Agusta započinje s proizvodnjom svog Rush 1000 motocikla "drag strip inspiriran" u lipnju ove godine. Krajem istog mjeseca prvi će motocikli izaći iz tvornice Lake Varese, spremni za povlaštene vlasnike koji su unaprijed naručili svoj Rush 1000 putem Interneta i putem mreže distributera MV Agusta širom svijeta. Zloban izgled Rush 1000, sa 4-cilindričnim motorom, 208 KS (212 KS s Racing Kitom) i najvećom brzinom od preko 300 km / h, model je namijenjen onima koji se ne boje izdvojiti se. mnoštvo, kao što su stil i komponente na odgovarajući način usmjereni na naglašavanje koncepta hiper gole „zvijeri“. Aerodinamički poklopac stražnjeg kotača, tehničko rješenje koje se koristi u utrkama radi smanjenja koeficijenta vučenja, predstavlja jasnu izjavu takvog stava.

Sav inženjerski know-how tvrtke MV Agusta spakiran je u Rush 1000 te se oslanja na Formula1 i MotoGP tehnologiju, nudeći uzbudljivo iskustvo vožnje izvan ovog svijeta, s istinskim performansama MotoGP-ove replike. Sustavi za kontrolu vuče na 8 nivoa i „start control“ pomažu u upravljanju zvjerskim ubrzanjem i startanjem sličnim raketama. Zajedno s EAS 2.1 Up & Down za promjene bez kvačila i sustavom upravljanja kotačima doprinose tome da se Rush 1000 učini lako i zabavno uz maksimalnu sigurnost. Ličnost Rush-a dodatno je poboljšana Öhlinsovim EC ovjesnim jedinicama s elektronskim upravljanjem i okvirom od aluminija i čelika, obje prihvaćene iz Brutale 1000 RR, zajedno s čeljustima Brembo Stylema i Bosch 9 Plus Race ABS-om. Dizajn Rush 1000 ispunjava sve što bi se moglo očekivati ​​od limitirane serije MV Agusta, počevši od mnogih jedinstvenih detalja kao što su posebno dizajnirana jedinica prednjih svjetala, prednji "spoke" kotač, minimalistički stražnji podokvir i suvozačko sjedalo, kao i jedinstvenoi bočni ispušni izlaz.

MV Agusta Rush 1000 čista je izjava stila i elegancije, s tamnim metalik matt sivim, Mamba crvenim mat karbonom i metalik broncom. Opcijski Rush Racing Kit sastoji se od izuzetno laganog titanijske dvostrukog prigušivača s namjenskim poklopcem od karbonskih vlakana s umetnutim umetcima od CNC-a, kao i ECU motora sa posebno razvijenom mapom upravljačkog sustava motora za povećanje i optimizaciju snage. Uključena je i jedinstvena navlaka za sjedala od ugljičnih vlakana. Timur Sardarov, generalni direktor MV Agusta Motors S.p.A., komentirao je: „S proizvodnjom Rush 1000 koja počinje ovog lipnja, na pravom smo putu s obzirom na naš petogodišnji industrijski plan najavljen prije nekoliko tjedana. Budući da probijamo nove temelje u našem širenju putovanja na nove segmente i nova tržišta, MV Agusta će nastaviti proizvoditi nevjerojatna djela ekskluzivne motociklističke umjetnosti iz svog sjedišta u Italiji,

Prodaja

Adresa Industrijska ul. 16,
10431 Sveta Nedelja
Radno vrijeme Pon-Pet: 8:00-16:00
Subota: 8:00-12:00
Telefon +385 1 333 66 77
E-mail prodaja@mvagusta.hr

Servis

Telefon +385 1 333 66 77
E-mail servis@mvagusta.hr

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul