Kupite  MV Agusta model koji je dostupan na zalihama kod ovlaštenog prodavača i ostvarite dodatnu godinu besplatnog jamstva.

Postanite dio MV obitelji!

Kupite MV Agusta model dostupan na zalihama kod službenih MV prodavača tijekom mjeseca lipnja i ostvarite dodatno 1-godišnje besplatno produženo jamstvo. Želimo da uživate u svakom trenutku provedenom u vožnji na svom MV motociklu s uvjerenjem da ste pokriveni našom sjajnom korisničkom podrškom.

Čitav asortiman MV Agusta standardno je opremljen s našom 3-godišnjom garancijom koju sada novi kupci mogu besplatno produljiti na ukupno 4 godine. Promocija vrijedi za motocikle koji su dostupni na skladištu samo kod ovlaštenih prodavača.

Za dobivanje dodante 1 godine produženog jamstva, potrebno je kontaktirati službenog zastupnika MV Agusta. Promocija vrijedi za rezervacije motocikala do 30. lipnja 2020. Ne može se kombinirati s bilo kojom drugom ponudom.

Modeli motocikala obuhvaćeni promocijom  "RIDE 4 LONG" su motocikli MV Agusta dostupni na skladištu kod službenih MV dilera. Ne uključuje Rosso modele, modele Superveloce, SCS modele i Brutale 1000 RR.

„Ovo je još jedan važan korak na našem putu ka širenju kupaca i povećanju obitelji MV Agusta širom svijeta“, komentirao je Raffaele Giusta, direktor prodaje u svijetu, MV Agusta Motor SpA. „Lipanj je savršen mjesec za epske, nezaboravne vožnje u potpunoj slobodi i sada je pogodnije i za nove kupce. Drago nam je što možemo pružiti sigurnost produženog jamstvenog osiguranja kako bi naši kupci mogli uživati ​​u njihovoj vožnji uz potpuni mir tokom slijedeće 4 godine. " 

Prodaja

Adresa Industrijska ul. 16,
10431 Sveta Nedelja
Radno vrijeme Pon-Pet: 8:00-16:00
Subota: 8:00-12:00
Telefon +385 1 333 66 77
E-mail prodaja@mvagusta.hr

Servis

Telefon +385 1 333 66 77
E-mail servis@mvagusta.hr

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul