MV Agusta objavljuje reogranizaciju CRC dizajnerskog centra u San Marinu

MV Agusta objavljuje reorganizaciju svog CRC dizajnerskog centra sa sjedištem u San Marinu te imenuje Giorgia Mazzottija za novog direktora dizajna, a Alessandra Volpinija za novog tehničkog menadžera. Imenovanja su na snazi ​​od 15. lipnja 2020.

Giorgio Mazzotti, 56, industrijski je dizajner s preko 29 godina iskustva u raznim područjima proizvodnje motocikala, automoba i komercijalnih vozila. Naslijedio je Adriana Mortona na mjestu direktora dizajna koji će ovog mjeseca napustiti tvrtku.

Alessandro Volpini (52) je inženjer strojarstva s bogatim iskustvom u dizajnu i industrijalizaciji vozila u motociklističkoj industriji. Njegova pozadina uključuje sveobuhvatnu karijeru u dizajnu, izradi prototipa, testiranju i industrijalizaciji.

Mazzotti i Volpini će odgovarati Brianu Gillena, trenutnom tehničkom direktoru, koji je sada promaknut u direktora za istraživanje i razvoj, MV Agusta i CRC-a.

"Kao brend, MV Agusta ima vrlo jak fokus na inovacije i tehnologiju", kaže Timur Sardarov, direktor MV Agusta Motor SpA, "želeći dobrodošlicu Giorgu i Alessandru u porodicu MV Agusta, uvjeren sam da sada imamo sjajan tim za rješavanje izazova stila i tehnologije koji usmjeravaju razvoj našeg proizvoda u budućnost. Želio bih čestitati Brianu na novom položaju i zahvaliti Adrianu Mortonu na mnogim doprinosima tijekom njegove 20-godišnje karijere u tvrtki, kao i na stvaranju legendarnih djela istinske motociklističke umjetnosti. Nadamo se da ćemo u budućnosti moći nastaviti suradnju na novim uzbudljivim projektima. "

Prodaja

Adresa Industrijska ul. 16,
10431 Sveta Nedelja
Radno vrijeme Pon-Pet: 8:00-16:00
Subota: 8:00-12:00
Telefon +385 1 333 66 77
E-mail prodaja@mvagusta.hr

Servis

Telefon +385 1 333 66 77
E-mail servis@mvagusta.hr

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul