Novosti i promo ponude

SV 75 LOGO

Jedna obitelj - jedna strast

Dvije ikone moto sporta okupljaju se kako bi ispričale priču o tome kako jedna obitelj dijeli strast prema utrkama. Ograničena serija Superveloce Alpine i Alpine A110 snimljeni su kako se natječu među sobom kroz spektakularnu perspektivu trkaćeg drona. Nezaboravan susret na trkaćoj stazi gdje je svaku dušu potaknula ljubav prema međusobnim izazovima. Nevjerojatna priča koju je omogućio Alpine. Dobrodošli u Superveloce Alpine, jedinstvenu suradnju MV Agusta i Alpine-a.
 
Dvije tvrtke koje dijele slavnu povijest natjecanja i težnju stvaranju jedinstvenih emocija za svoje kupce kroz inovativna rješenja okrenuta prema naprijed, a koja su i dalje vjerna svojim korijenima.
 
 Ograničena serija od samo 110 komada za cijeli svijet, pravi je kolekcionarski komad.

 

RASPRODANO!

 
Ograničena serija Superveloce Alpine sadržavat će potpisan MV Agusta 3-cilindrični motor sa 147 KS pri 13.000 o / min za najveće brzine preko 240 KM / H. Iz bilo kojeg kuta, motocikl otkriva svoje detaljne linije i krivulje što tvori impresivan dizajn zapaženog Supervelocea. Baš poput ikone sportskog automobila, Superveloce Alpine pružit će vrhunske performanse, a pritom ostaje okretan i lak za vožnju.
 

 

{os-gal-3} 

Prodaja

 
Telefon+385 1 333 66 77

E-mailprodaja@mvagusta.hr

Servis

Salon


Radno vrijemePon-Pet: 8:00-16:00, Subota: 8:00-12:00

LokacijaLokacija

E-mailinfo@mvagusta.hr 

logo

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul