MV Ride je aplikacija koja obilježava debi MV Agusta u svijetu digitalnih usluga

MV Ride je aplikacija koja obilježava debi MV Agusta u svijetu digitalnih usluga, a već je dostupna besplatno u Apple App trgovini.

MV Ride aplikacija pomaže korisnicima da maksimalno iskoriste potencijal za personalizaciju MV Agusta motocikala, počevši od modela 1000 RR i Brutale 1000 RR Serie Oro.

Prvobitno dostupna na dva jezika, engleskom i talijanskom (s ciljem da se brzo proširi izbor na glavne jezike koje koriste klijenti MV Agusta širom svijeta), aplikacija je podijeljena u tri glavna odjeljka: My bike, Itineraries, Trips.

My bike omogućuje korisnicima da putem Bluetooth-a pristupe određenim podacima, poput napunjenosti baterije i razine goriva. Također, svaki detalj motocikla može se personalizirati putem MV Ride iz izbornika "motora", "suspenzija" i "sigurnosti". Na primjer, možete promijeniti postavku elektroničkog ovjesa Öhlins EC u samo nekoliko klikova izravno sa pametnog telefona; isto vrijedi i za vilicu, stražnji ovjes i postavljanje prigušivača upravljača. Kontrola vuče i ABS se također mogu podesiti iz aplikacije, kao i prilagođena karta na MVICS 2.0 platformi. Korisnik može spremiti do 10 omiljenih konfiguracija za motor, ovjese i sigurnosne značajke, koje se može opozvati dodirom prsta.

Drugi dio MV Ride aplikacije, Itineraries, temelji se na HERE lokaciji platformi, najautoritativnijoj i najcjelovitijoj u automobilskoj industriji, a preferiraju je glavni proizvođači automobila zbog svoje preciznosti i stalnog ažuriranja. Korisnik može lako vizualizirati sve rute na zaslonu pametnog telefona i pratiti detaljnu navigaciju na velikom, druge generacije TFT ekranu u boji. Razina detalja vrlo je visoka kako bi se navigacija učinila lakšom i neposrednijom, a da se ne skrene pažnja vozača sa ceste. Odjeljak Itineraries također omogućava spremanje i dijeljenje itinerera za buduću upotrebu, uz mogućnost da ih primite od drugih korisnika MV Ride-a za grupna putovanja.

Trips mogu prikupiti sve podatke o vožnji s nedavnih putovanja. Zagušeni vitci, stupnjevi prijenosa, ručica gasa i drugi podaci bilježe se i pridružuju određenom putovanju. Slike snimljene tijekom tog putovanja mogu se također dodati kako bi se nadopunile informacije i zatim dijeliti putem aplikacije. Jedinstven način očuvanja nezaboravnog iskustva s bogatstvom tehničkih detalja obogaćenih foto i video sadržajima.

Brian Gillen, direktor istraživanja i razvoja MV Agusta Motor S.p.A., rekao je: „MV Agusta je usmjerena na rast naše obitelji, istodobno ih okupljajući kroz novu platformu za povezivanje, MV Ride. Ova nova platforma omogućit će svim korisnicima novu razinu povezanosti sa svojim motociklom, i što je još važnije, omogućiti će cijeloj zajednici MV Agusta da međusobno komuniciraju i dijele svoje putne rute i iskustva. Ovo je samo početak nove budućnosti, jer će ova fleksibilna App platforma nastaviti rasti i razvijati se sa budućim izdanjima. "

„Ovaj projekt otvara novi scenarij za motocikle MV Agusta, koji će sada imati virtualnog blizanca koji se povezuju s mrežom motociklista, stvarajući tako novi kanal interakcija i usluga. Ovo je važan korak ka razvoju novih životnih iskustava u svijetu mobilnosti “, kaže Margherita Colleoni, voditeljica dizajna u e-Novii.

"Kao e-Novia, mi smo podržali MV Agusta u projektu s našim timom stručnjaka za razvoj sustava interakcija na području automobilske robotizacije." "HERE Technologies je ponosan što je MV Agusta vrhunski kupac za HERE SDK. Integrirajući naše rješenje za navigaciju u korisničku aplikaciju, MV Agusta je otključala svijet lokacijske inteligencije i poboljšala njihovo iskustvo vozača s različitim pre-trip i on- funkcionalnosti u pokretu. MV Agusta vodi u novom putu kada nudi kupcima povezano iskustvo. Oduševljeni smo dijelom ekosustava koji vožnju motociklom čini inteligentnijom nego ikad ", izjavio je Anssi Sarimaaki, stariji direktor za upravljanje proizvodima Mobile SDK ,

 

        MV Ride App bit će kompatibilan sa svim Euro5 modelima. Već je kompatibilan s modelima MV Agusta opremljenim TFT ekranima druge generacije 5,5 ”:

  • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro
  • MV Agusta Brutale 1000 RR
  • Superveloce 800 Serie Oro
  • Superveloce 800

Prodaja

Adresa Industrijska ul. 16,
10431 Sveta Nedelja
Radno vrijeme Pon-Pet: 8:00-16:00
Subota: 8:00-12:00
Telefon +385 1 333 66 77
E-mail prodaja@mvagusta.hr

Servis

Telefon +385 1 333 66 77
E-mail servis@mvagusta.hr

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul