MV Agusta & Akrapovič

MV Agusta objavljuje novo industrijsko partnerstvo sa slovenskim proizvođačem vrhunskih ispušnih sustava Akrapovič. Postignut je dogovor za isporuku ispušnih sustava, isključivo dizajniranih i proizvedenih za specifične MV Agusta modele.

Akrapovič je pionir u inovativnoj upotrebi titana i super-legura i prednjači u izgradnji komponenata od ugljičnih vlakana. Tvrtka koju je osnovao trkački prvak Igor Akrapovič usko surađuje s najistaknutijim timovima u MotoGP-u, World-SBK-u i MXGP-u. Vodeća tehnologija trkačkih staza prenosi se na komponente proizvodnih modela, što jamči neusporedivu izvedbu i kvalitetu.

Zvuk je dio iskustva MV Aguste. To je ključni element njegovog stila i tome posvećujemo puno pažnje. Naši modeli s 3 i 4 cilindara imaju prilično jedinstvene osobnosti i uvijek smo radili na tome da ih uskladimo sa zvukom koji podiže kosu ", rekao je Timur Sardarov, izvršni direktor MV Agusta Motor SpA, "ali ovo partnerstvo nadilazi izgled i zvuk, zaista se radi o vrhunskoj tehnologiji, performansama i beskompromisnoj kvaliteti. MV Agusta i Akrapovič imaju vrlo sličan pristup industrijskoj izvrsnosti, ne prihvaćajući ništa osim najboljeg. Pozdravljam ovo partnerstvo kao prirodni savez između istomišljenika na njihovom vlastitom polju, što će donijeti mnogo sinergije i još bolje proizvode za uživanje ljubiteljima motocikala širom svijeta."

Akrapovič je izuzetno uzbuđen ovim posljednjim poglavljem u svojoj motociklističkoj povijesti“, rekao je Uroš Rosa, predsjednik Uprave Akrapovič d.d. „Ući u novo partnerstvo s jednom od najznačajnijih marki u industriji i onom koja dijeli sličan etos i DNK kao i naš, još je jedan veliki korak za našu tvrtku. I grof Domenico Agusta i Igor Akrapovič potiču iz trkačke pozadine i stvarali su pobjedničke svjetske brendove svojom strašću, što je ovu suradnju učinilo prirodnom. Akrapovič će izraditi inovativne proizvode za prelijepe modele MV Agusta koji uskoro stižu, s dizajnom koji nikad do sada nije viđen. Pomoću visokotehnoloških materijala, dokazanih u utrkama, poput titana i karbonskih vlakana, stvorit ćemo sustave koji će poboljšati "Motociklističku umjetnost" kojom se MV Agusta ponosi, a naši će inženjeri proizvesti jedinstveni zvuk za raspon modela. Naši će ispušni sustavi dati potvrdu svima koji vide i čuju kako savršeno nadopunjuju motocikle MV Agusta."

 

Prodaja

Adresa Industrijska ul. 16,
10431 Sveta Nedelja
Radno vrijeme Pon-Pet: 8:00-16:00
Subota: 8:00-12:00
Telefon +385 1 333 66 77
E-mail prodaja@mvagusta.hr

Servis

Telefon +385 1 333 66 77
E-mail servis@mvagusta.hr

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul